Liellopu gaļa ar baklažāniem

Sastāvdaļas

  • Liellopu gaļa
  • Sāls
  • Pipari
  • Baklažāni
  • Tomāti
  • Sīpoli
  • Pētersīļu zaļumi
  • Ķiploku daiviņa
  • Ūdens

Pagatavošana

1 min.
  1. Liellopu gaļu sagriež šķēlītēs, izdauza, psāli,piparus.
  2. Katlā liek kārtām gaļu, sagrieztus tomātus bez mizas, sīpolus, pētersīļu zaļumus un ķiploku daiviņas.
  3. Pārlej karstu ūdeni un sautē uz lēnas uguns.
  4. Kā piedevu var pasniegt piparu salātus.

Komentāri

Liene 2011. gada 16. novembris 15:24
Baklažāni ir tikai nosaukumā vai tos arī reāli kaut kur pielieto?

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi