-
Sākums
-
>
Receptes
-
>
Uzkodas
-
>
Kabači ar ķiploku un valriekstu mērci
FOTO: Gita Murniece-Taurina
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
-
Kabači
-
Sāls
-
Milti
-
Augu eļļa
- Mērcei
-
Krējums vai rūgušpiens
-
Ķiploks
-
Dilles
-
Valrieksti
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Pagatavošana
20 min.
-
Kabačus nomizo, noskalo, sagriež puscentimetru biezās šķēlēs, apsāla, apviļā miltos un cep sakarsētā augu eļļā.
-
Mērcei sakuļ krējumu vai rūgušpienu, pievieno smalki sarīvētu ķiploku, sasmalcinātas dilles, sasmalcinātus valriekstu kodolus.
Labu apetīti!
FOTO: Gita Murniece-Taurina
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs