Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Uzkodas Kabači ar ķiploku un valriekstu mērci

Kabači ar ķiploku un valriekstu mērci

FOTO: Gita Murniece-Taurina

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Kabači
  • Sāls
  • Milti
  • Augu eļļa
  • Mērcei
  • Krējums vai rūgušpiens
  • Ķiploks
  • Dilles
  • Valrieksti
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

20 min.
  1. Kabačus nomizo, noskalo, sagriež puscentimetru biezās šķēlēs, apsāla, apviļā miltos un cep sakarsētā augu eļļā.
  2. Mērcei sakuļ krējumu vai rūgušpienu, pievieno smalki sarīvētu ķiploku, sasmalcinātas dilles, sasmalcinātus valriekstu kodolus.

    Labu apetīti!
    Mērcei sakuļ krējumu vai rūgušpienu, pievieno smalki sarīvēt...

    FOTO: Gita Murniece-Taurina

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Lavaša rulete ar karsti kūpinātu lasi kaloriju skaitītājiem

Lavaša rulete ar karsti kūpinātu lasi kaloriju skaitītājiem

Uzkodas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas