Kabači ar ķiploku un valriekstu mērci

Sastāvdaļas

  • Kabači
  • Sāls
  • Milti
  • Augu eļļa
  • Mērcei
  • Krējums vai rūgušpiens
  • Ķiploki
  • Dilles
  • Valrieksti

Pagatavošana

20 min.
  1. Kabačus nomizo, noskalo, sagriež puscentimetru biezās šķēlēs, apsāla, apviļā miltos un cep sakarsētā augu eļļā.
  2. Mērcei sakuļ krējumu vai rūgušpienu, pievieno smalki sarīvētu ķiploku, sasmalcinātas dilles, sasmalcinātus valriekstu kodolus.

    Labu apetīti!
    Mērcei sakuļ krējumu vai rūgušpienu, pievieno smalki sarīvēt...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi