Klimpu zupa

Sastāvdaļas

  • 1 glāze kviešu miltu
  • 2 olas
  • 1 ēdamk. sviesta
  • 3 /4 glāzes piena
  • Sāls
  • 1.5 l ūdens 1 - 1,5 l piena

Pagatavošana

1 min.
  1. Saputotam sviestam pievieno olu dzeltenumus, sāli, izsijātus miltus un pienu (pēc vajadzības). Mīklu labi samaisa, pieliek saputotus olu baltumus. Mīklai jābūt krējuma biezumā. Ar tējkaroti atdala klimpas, liek verdošā ūdenī, pieber sāli un vāra, kamēr tās uzpeld. Pievieno karstu pienu, uzvāra.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Zupas



Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes



Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi