Viltotie āboli

Sastāvdaļas

  • 4 gab. kartupeļi
  • 4 gab. krustnagliņas
  • Maltie sarkanie pipari
  • Malti mežrozīšu augļi
  • Augu eļļa

Pagatavošana

1 min.
  1. Izvāra vienādā lielumā nemizotus kartupeļus un apcep lielā daudzumā augu eļļas, līdz kartupeļi kļūst zeltaini brūni.
  2. Katrā kartupelī uzmanīgi iesprauž pa krustnagliņai un pārkaisa ar samaltu mežrozīšu un sarkano piparu maisījumu.
  3. Lieto kā piedevu pie ceptas gaļas un zivju ēdieniem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi