Mīļa sirsniņa

Sastāvdaļas

  • Puspaciņa vaniļas pudiņa pulvera
  • Pusglāze apelsīnu sulas
  • 1 /3 glāzes baltvīna
  • 1 neliels ābols
  • Tējkarote cukura
  • Tējkarote vanilīna cukura pusotra tējkarote želatīna

Pagatavošana

60 min.
  1. Saputo olu dzeltenumus ar cukuru, pievieno miltus, cepamo pulveri un iecilā saputotos olu baltumus. Masu liek ar cepamo papīru izklātā veidnē 1cm biezā kārtā un mērenā karstumā izcep. Atdzesētu biezā kārtā pārklāj ar vīna krēmu. Krēmam: pudiņa pulveri sajauc ar apelsīnu sulu, vīnu, cukuru, vanilīncukuru un maisot karsē, līdz masa sabiezē. Karstajā masā iemaisa nomizotu, mazos gabaliņos sagrieztu ābolu un pievieno apelsīnu sulā uzbriedinātu želatīnu. Aukstumā sastindzina. Tad ar sirdsveida veidnīti izspiež kūciņas. Rotā ar jāņogu ķekariem vai citām ogām.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi