Liellopu gaļas sloksnītes ar kartupeļu

Sastāvdaļas

  • 125 g liellopu filejas
  • 30 g marinēti gurķi
  • 50 g saldais krējums
  • 50 g skābais krējums
  • Pipari
  • Sāls
  • Majorāns
  • Plācenim
  • Kartupeļu
  • Sāls
  • Taukvielas - cepšanai

Pagatavošana

1 min.
  1. Liellopu fileju sagriež sloksnītēs, pārkaisa ar pipariem, sāli un majorānu, apcep uz pannas, pievieno sagrieztus marinētus gurķus, apcep.
  2. Tad 5 minūtes pasautē saldā krējumā, pievieno skābo krējumu, karsē, līdz tas uzburbuļo.
  3. Kartupeļu plācenis:
  4. Vidējā lielumā kartupeļus sarīvē uz rupjās sakņu rīves, pievieno sāls un cep uz nelielas pannas ( tā lai aizņemtu to visu) karstos taukos vai eļļā no abām pusēm, kamēr izveidojās brūna garoziņa.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi