Gaļas kārtojums" fricis"

Sastāvdaļas

  • Liellopu gaļas fileja
  • Cūkas karbonāde
  • Pildījumam
  • Apcepti sīpoli
  • Rīvēts siers
  • Sinepes

Pagatavošana

1 min.
  1. Fileju pārklāj ar pildījumu, kam uzliek ar sinepēm pārziestu karbonādi.
  2. Visu sadauza kopā.
  3. Panē olā karbonādes pusi, cep.
  4. Var pasniegt ar šampinjoniem, marin'ētu vai skābētu gurķi, svaigu tomātu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi