Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Biezpiena un spinātu sacepums

Biezpiena un spinātu sacepums

FOTO: Depositphotos.com

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 600 g biezpiena
  • 200 g spinātu
  • 1 glāze/s krējuma
  • 3 olas
  • 2 ēd. k. cukura
  • 2 ēd. k. sviesta
  • 2 ēd. k. mannas
  • 50 g siera
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

45 min.
  1. Caur sietu izberztam biezpienam pieliek olu dzeltenumus, izkausētu sviestu, cukuru, sāli, mannu. Masu labi samaisa.
  2. Spinātus pārlasa, nogriež kātiņus, nomazgā, sīki sagriež un sajauc ar biezpienu.
  3. Pēc tam pieliek saputotus olu baltumus.
  4. Masu liek uz ietaukotas un ar rīvmaizi apkaisītas plāts vai cepamā traukā.
  5. Virspusi nolīdzina, nosmērē ar krējumu, pārkaisa ar sarīvētu sieru, pārlej ar izkausētu sviestu un 30 minūtes cep cepeškrāsnī.
    Gatavo sacepumu pasniedz ar krējumu.

    Lai labi garšo!
    Virspusi nolīdzina, nosmērē ar krējumu, pārkaisa ar sarīvētu...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Azu tatāru gaumē

Azu tatāru gaumē

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas