Biezpiena un spinātu sacepums

Biezpiena un spinātu sacepums
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

  • 600 g biezpiena
  • 200 g spinātu
  • 1 glāze/s krējuma
  • 3 olas
  • 2 ēd. k. cukura
  • 2 ēd. k. sviesta
  • 2 ēd. k. mannas
  • 50 g siera

Pagatavošana

45 min.
  1. Caur sietu izberztam biezpienam pieliek olu dzeltenumus, izkausētu sviestu, cukuru, sāli, mannu. Masu labi samaisa.
  2. Spinātus pārlasa, nogriež kātiņus, nomazgā, sīki sagriež un sajauc ar biezpienu.
  3. Pēc tam pieliek saputotus olu baltumus.
  4. Masu liek uz ietaukotas un ar rīvmaizi apkaisītas plāts vai cepamā traukā.
  5. Virspusi nolīdzina, nosmērē ar krējumu, pārkaisa ar sarīvētu sieru, pārlej ar izkausētu sviestu un 30 minūtes cep cepeškrāsnī.
    Gatavo sacepumu pasniedz ar krējumu.

    Lai labi garšo!
    Virspusi nolīdzina, nosmērē ar krējumu, pārkaisa ar sarīvētu...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi