Gardā gaļas mērce

Sastāvdaļas

  • 400 g liellopu maltās gaļas
  • 1 sīpols
  • 1 ēdamk. kviešu miltu
  • 1 glāze ūdens vai buljona
  • 100 g skbā krējuma
  • Sāls, garšaugu zaļumi, pipari

Pagatavošana

1 min.
  1. Maltai gaļai pieliek klāt sagrieztus sīpolus un pielej nedaudz ūdeni un uz pannas sautē, līdz gaļa palikusi mīksta un ēdama. Tad pievieno buljonā vai ūdenī atšķaidītus miltus, sāli, skābo krējumu un vāra 5-10 minūtes. Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem, dārzeņu sacepumu, rīsiem, griķiem

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi