Teļa karbonāde ar sieru

Sastāvdaļas

  • 2 olas
  • Baltie pipari
  • 2 ēd.k. miltu
  • Sāls
  • Citrons rotāšanai
  • 6 ēd.k. kviešu miltu
  • Cepamie tauki vai eļļa
  • 4 šķēles Ementāles siera (katra 100g)
  • 4 šķēles vārīta šķiņķa (katra 150g)
  • 4 teļa muguras gabaliņi ar kauliņu (katrs 200g

Pagatavošana

1 min.
  1. Teļa muguras gabaliņā gareniski iegriež “kabatiņas” . Gaļas gabalu apkaisa ar sāli un pipariem, katrā atvērumā ieliek šķēli vārīta šķiņķa un siera. Atvērumu sasprauž ar koka iesmiņiem. Gaļas gabalus vienu pēc otra apviļā miltos, sakultā olā un kviešu miltos, cep karstos taukos vai eļļā pannā 8-10 min. un kārto uz iepriekš sasildītas plāts. Rotā ar citrona astotdaļām. Klāt labi garšos kartupeļi un ziedkāposti vai zirnīži un burkāni, kāds stipra baltvīna vai labi atdzesēta Rose malks.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi