Kirbja pankoki 2

Sastāvdaļas

  • 300 g kviešu miltu
  • 300 g piena
  • 4 olas
  • 4 tējkarotes cukura
  • Sāls
  • 300 g notīrītu ķirbju
  • Eļļa

Pagatavošana

60 min.
  1. Olu dzeltenumus sakuļ ar cukuru, sāli, pielej pienu. Šķidrumu lej izsijātos miltos, samaisa viendabīgu mīklu un patur 30 min. Pirms cepšanas pievieno sarīvētus ķirbjus un saputotus olu baltumus. Mīklu ar karoti liek uz pannas sakarsētā eļļā un cep no abām pusēm.

Komentāri

anita 2011. gada 6. februāris 20:39
Dzintaram - parasti jau tā arī ir ka šķidrumu lej miltos lai nebūtu kunkuļu... bet ja izmato mīklas maisīšanai putojamo slotiņu, tad kunkuļu nav ne vienā, ne otrā variantā...
Anna ZZZ 2009. gada 30. septembris 16:56
Sānāk ļoti garšīgi,mans bērns vienkārši sajūsmā. .....:)

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi