Trakais dārzenis

Sastāvdaļas

  • 1.5 kg dārzeņu (kartupeļu, kāļu, burkānu, svaigu kāpostu)
  • 2 sīpoli
  • 2 ēdamk. kviešu miltu
  • 4 ēdamk. skāba krējuma
  • 3 ēdamk. asās tomātu mērces
  • Eļļa, sāls, ūdens, dilles

Pagatavošana

1 min.
  1. Kāļus, kartupeļus un svaigus kāpostus sagriež četrkantainos gabaliņos. Vispirms sālsūdenī (verdošā) liek kāļus, vāra pusmīkstus, tad pievieno kāpostus un kartupeļus. Ūdenim dārzeņi jāapsedz (lai būtu vēl 1-2 cm virs dārzeņiem). Notīrītus burkānus sarīvē uz sakņu rīves, sīpolus un dilles sasmalcina un apcep, pievieno sautējumam.
  2. Miltus iemaisa krējumā un kopā ar aso tomātu mērci, kad dārzeņi mīksti, pievieno sautējumam, turpina sautēt 10 min.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi