Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Trakais kāposts

Kolekcijas: Veģetārās
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Dārzeņu vai vistas buljons 150 ml
  • Salds krējums 150 ml
  • Ķiploka daiviņas 2
  • Timiāna, rozmarīna un salvijas zariņi
  • Savojas kāposta galviņa ½
  • Sviests 50 g
  • Sāls, pipari
  • Šitaki sēnes (šampinjoni vai citas sēnes) 3 gab
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Uzvāri buljonu un pievieno saldo krējumu, ķiploku un zaļumus. Novāri līdz pusei, pievieno sāli un piparus.
  2. 3 Sagriez kāpostu lapas 4 - 5 cm gabaliņos un pusi no tām pievieno zupai, tad zupu samal blenderī.
  3. 3 Uzvāri ūdeni, iemet atlikušo daļu kāpostu vārošajā ūdenī, ņem ārā, pirms tie zaudējuši kraukšķīgumu. Apviļā lapas izkausētā sviestā, sālī, piparos un timiānā.
  4. 3 Sēnes sagriež žuljēnā (šķēlītēs) un apcep, pievienojot sāli un piparus.
  5. 3 Pasniedzot lej zupu šķīvī, vidū uzliec noblanšētās kāpostu lapas, sēnes, pārkaisi ar timiānu un svaigi maltiem melnajiem pipariem.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Gaileņu mērce ar jaunajiem kartupeļiem un gurķu šķēlītēm fiksajā marinādē

Gaileņu mērce ar jaunajiem kartupeļiem un gurķu šķēlītēm fiksajā marinādē

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas