Trakais kāposts

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • Dārzeņu vai vistas buljons 150 ml
  • Salds krējums 150 ml
  • Ķiploka daiviņas 2
  • Timiāna, rozmarīna un salvijas zariņi
  • Savojas kāposta galviņa ½
  • Sviests 50 g
  • Sāls, pipari
  • Šitaki sēnes (šampinjoni vai citas sēnes) 3 gab

Pagatavošana

1 min.
  1. Uzvāri buljonu un pievieno saldo krējumu, ķiploku un zaļumus. Novāri līdz pusei, pievieno sāli un piparus.
  2. 3 Sagriez kāpostu lapas 4 - 5 cm gabaliņos un pusi no tām pievieno zupai, tad zupu samal blenderī.
  3. 3 Uzvāri ūdeni, iemet atlikušo daļu kāpostu vārošajā ūdenī, ņem ārā, pirms tie zaudējuši kraukšķīgumu. Apviļā lapas izkausētā sviestā, sālī, piparos un timiānā.
  4. 3 Sēnes sagriež žuljēnā (šķēlītēs) un apcep, pievienojot sāli un piparus.
  5. 3 Pasniedzot lej zupu šķīvī, vidū uzliec noblanšētās kāpostu lapas, sēnes, pārkaisi ar timiānu un svaigi maltiem melnajiem pipariem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Zupas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi