Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Liellopu sirds alus mērcē

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 500 g liellopu sirds
  • 1 glāze alus
  • 1 sīpols
  • ½ citrona sulas
  • Kardamons
  • Ingvers
  • Sāls
  • Eļļa
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Sirdi sagriež gabalos, pārlej ar alus, sīpolu un garšvielu marinādi un noliek aukstumā uz 6-8 stundām. Pirms cepšanas gabaliņus apslaka ar citronu sulu. Liek pīlē, pārklāj ar sīpoliem, pielej ½ marinādes un sautē 30 minūtes, tad pielej mazliet eļļas un sautē vēl 30 minūtes.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Rabarberu - zemeņu plātsmaize

Rabarberu - zemeņu plātsmaize

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas