Liellopu sirds alus mērcē

Sastāvdaļas

  • 500 g liellopu sirds
  • 1 glāze alus
  • 1 sīpols
  • ½ citrona sulas
  • Kardamons
  • Ingvers
  • Sāls
  • Eļļa

Pagatavošana

1 min.
  1. Sirdi sagriež gabalos, pārlej ar alus, sīpolu un garšvielu marinādi un noliek aukstumā uz 6-8 stundām. Pirms cepšanas gabaliņus apslaka ar citronu sulu. Liek pīlē, pārklāj ar sīpoliem, pielej ½ marinādes un sautē 30 minūtes, tad pielej mazliet eļļas un sautē vēl 30 minūtes.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi