Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Salāti Pupiņu salāti ar mērci

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Baltās pupiņas 100 g
  • Ķiploka daiviņa 1 gab
  • Citrons ½ gab
  • Selerijas kāts 1 gab
  • Lauru lapa 1
  • "Proscuito" šķiņķa šķēle, cepta
  • "Parmesan" siers
  • Mērcei
  • Anšovu filejas, smalki sagrieztas 2 gab
  • Ķiploka daiviņa, saspiesta 1 gab
  • Olīveļļa 5 ēd. kar
  • Citrona sula 1 ēd. kar
  • Baziliks, sasmalcināts
  • Pētersīļi, sasmalcināti
  • Piparmētra, sasmalcināta
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. 3 Iepriekšējā vakarā pupiņas iemērc. Nākamajā dienā liec tās katliņā, pievieno citronu, ķiploku, seleriju un lauru lapu. Pārlej ar aukstu ūdeni, uzvāri un turpini karsēt uz lēnas uguns 30 min. Sāli pievieno īsi pirms vārīšanas beigām. Kad pupiņas gatavas, nolej ūdeni un tās vēl mazliet paturi uz uguns, lai iztvaiko liekais mitrums.
  2. 3 Bļodā liec anšovus, ķiploku un zaļumus, pielej olīveļļu un citrona sulu. -ajā mērcē iemaisi pupiņas. Tās pasniedz ar "Parmesan" sieru un "Proscuito" šķiņķi.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Cūkgaļas-kokosa iesmiņi ar ķiploku mērci

Cūkgaļas-kokosa iesmiņi ar ķiploku mērci

Salāti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas