Mēle tomātos

Sastāvdaļas

  • 1 vārīta liellopu mēle
  • 2 ēdamkarotes sviesta
  • 3 ķiploku daiviņas
  • 1 sīpols
  • 8 tomāti
  • ½ tējkarotes kaltēta bazilika
  • Sāl
  • Pipari

Pagatavošana

1 min.
  1. Mēli sagriež šķēlēs. Sviestā apcep sīpolus, tomātus un ķiplokus, pieber sāli, piparus un baziliku un sautē zem vāka uz lēnas uguns 30 minūtes. Mēli kārto uz plāts, pārlej mērci un liek sakarsētā cepeškrāsni uz vidējas uguns uz 30-40 minūtēm, regulāri aplaistot ar mērci.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi