Ār teļa gaļu pildīti āboli

Sastāvdaļas

  • 10 cieti āboli
  • 500 g maltas teļa gaļas
  • 1 sīpols
  • 6 ēdamkarotes eļļas
  • Pipari
  • Sāls
  • Kanēlis
  • 1 olas dzeltenums

Pagatavošana

1 min.
  1. Āboliem nogriež virsu un ar karoti izņem vidu. Gaļu sajauc ar eļļā apceptiem sīpoliem,sāli, pipariem un kanēli. Pilda ābolos, uzliek cepurītes, liek seklā kastrolī,līdz trešdaļai pārlej ar karstu ūdeni un vāra uz lēnas uguns, uzmanot, lai āboli neizjuktu. Vārīšanas mērcē iekuļ olas dzeltenumu un pārlej āboliem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi