Karbonāde paprikas mērcē 2

Sastāvdaļas

  • Cūkas muguras "karbonādes" gabals 400 g
  • Siers - "Holandes" vai "Ķimeņu" 400 g
  • Jodsāls
  • Rozmarīna zaļumi
  • Baltie pipari malti
  • Milti 80 g
  • Olas 2 gb
  • Olīveļļa 80 g
  • Paprika, sarkanā 1 gb
  • Krējums 100 g
  • Tomātu biezenis 40 g
  • Brokoļi 400 g
  • Zaļumi

Pagatavošana

1 min.
  1. 3 No cūkas muguras karbonādes gabala nogriež 1 cm biezas šķēles, pa divām uz porciju.
  2. 3 Gaļas šķēles izdauza ar gaļas āmuriņu līdz 0,5 cm biezumam, pārkaisa ar jodsāli, pipariem.
  3. 3 Sieru sagriež 0,5 cm biezās šķēlēs, apmērcē sakultā olā un pārkaisa ar rozmarīna zaļumiem.
  4. 3 Marmorēto karbonādi veido tā: ar garšvielām pārkaisīto gaļas šķēli apviļā miltos, apmērcē olā, tad tai virsū liek sagatavoto siera šķēli un virs siera atkal gaļas šķēli.
  5. 3 Tā sagatavotu kārtojumu apmērcē olā un liek cepties uz pannas sakarsētās taukvielās, cep no abām pusēm.
  6. 3 Kad karbonāde ir apgriezta uz otru pusi, uz pannas uzber kubiņos sagrieztu papriku, apcep, pieliek tomātu biezeni, apcep, pievieno krējumu, samaisa un liek cepties sakarsētā cepeškrāsnī vai pannai uzliek vāku un cep līdz gatavībai.
  7. 3 Marmorēto karbonādi pasniedz ar dārzeņiem, šoreiz - ar tvaikotiem brokoļiem un paprikas mērci.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi