Ceptas aknas ar apelsīniem

Sastāvdaļas

  • 500 g aknu
  • 1 tējkarote sinepju
  • 2 ēdamkarotes miltu
  • 2 apelsīni
  • 0.5 glāzes baltvīna
  • Sviests
  • Sāls
  • Pipari

Pagatavošana

1 min.
  1. Aknas sagriež 1 cm biezās šķēlēs, apsmērē ar sinepēm un apvīļā miltos.Tad apcep sviestā gaiši brūnas, apkaisa ar sāli un pipariem un cep vēl 2-3 mīnūtes.Gatavas pārliek citā traukā, pannā pielej mazliet ūdens, uzvāra, izkāš, pieliek sviestu. Apelsīnu noloba. No viena izspiež sulu, otru sagriež plānās šķēlēs. Šķidrumu sajauc ar apelsīnu sulu un vīnu un uzkarsē. Gatavas aknas kārto traukā, pārlej ar mērci un dekorē ar apelsīnu sķēlītēm.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi