Pica ar kartupeļiem un zilo sieru

Sastāvdaļas

  • Ar mizu vārīti kartupeļi 3 gab
  • Liels sīpols, sagriezts žuljenā 1 gab
  • Olīveļļa 4 ēd. kar
  • Zilais siers (Rokforas, Dor Blu) 120 g
  • Skābs krējums 4 ēd. kar
  • Timiāna zariņi
  • Mīklai
  • Milti 230 g
  • Sāls ½ tējk
  • Raugs 7 g
  • Milti 1 ēd. kar
  • Olīveļļa 2 ēd. kar
  • Karsts ūdens 120 ml

Pagatavošana

1 min.
  1. 3 Lielā bļodā sajauc kopā miltus, sāli, raugu, olīveļļu un ūdeni. Mīci 10 min., tad atstāj "atpūsties" 30 min. ieeļļotā bļodā.
  2. 3 Sagriez vārītos kartupeļus šķēlītēs, pārkaisi ar timiānu. Sautē sīpolus, kamēr mīksti.
  3. 3 Izklāj pergamentu uz pannas. Izrullē mīklu 20 cm diametrā un uzliec uz pergamenta, atstāj siltumā 10 min.
  4. 3 Izkārto sīpolus, kartupeļus, timiānu, sieru un skābo krējumu uz mīklas. Cep krāsnī, kamēr mīkla ir kraukšķīga un brūna.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi