Ar zaļumiem pildīti tomāti

Sastāvdaļas

  • 5 tomāti
  • Pildījumam
  • 2 daiviņas ķiploku daiviņas
  • 2 sīpoli
  • Diļļu
  • Pētersīļu
  • Puravu
  • Estragona
  • Seleriju zaļumi
  • Sāls

Pagatavošana

1 min.
  1. Nomazgātiem tomātiem ar asu nazi nogriež "vāciņus", ar tējkaroti izņem sēklotni, iekšpusi izkaisa ar sāli un bazilika pulveri.
  2. Tad tomātus piepilda ar sasmalcinātiem zaļumiem, sīki sagrieztiem ķiplokiem, cepietm sīpoliem, sāli.
  3. Pildītājiem tomātiem uzliek vāciņus, tos novieto aukstā vietā, tad rotā un pasniedz galdā.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi