Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Jaunlopa fileja ar rokforas sieru

2006. gada 17. maijs
Foto: ilona Bērziņa
Pagatavošana
1 min
1. 3 Fileju apkaisa ar sāli, pipariem, aprasina ar olīveļļu un grilē vidēji gatavu.
2. 3 Mīkstā sviestā iemaisa rupji kapātus pētersīļus, sadrupinātu sieru un kapātu ķiploku. Tad izveido siera sviesta "desu", pēc izmēra atbilstošu filejas lielumam, uzliek uz plēves un satin, ieliek ledusskapī.
3. 3 Uz pannas viegli apcep spinātus, pievienojot ķiploku, sāli un piparus. Uz šķīvja kaudzītē liek spinātus, virsū fileju, uz kuras uzliek siera sviesta šķēli. Pasniedz, kad sviests sācis kust.
Uz augšu