Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Jaunlopa fileja ar rokforas sieru

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Jaunlopa fileja 200 g
  • Sviests (istabas temperatūrā) 75 g
  • Rokforas siers 50 g
  • Ķiploks 2 daiviņas
  • Pētersīļu zaļumi
  • Svaigi spināti 150 g
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. 3 Fileju apkaisa ar sāli, pipariem, aprasina ar olīveļļu un grilē vidēji gatavu.
  2. 3 Mīkstā sviestā iemaisa rupji kapātus pētersīļus, sadrupinātu sieru un kapātu ķiploku. Tad izveido siera sviesta "desu", pēc izmēra atbilstošu filejas lielumam, uzliek uz plēves un satin, ieliek ledusskapī.
  3. 3 Uz pannas viegli apcep spinātus, pievienojot ķiploku, sāli un piparus. Uz šķīvja kaudzītē liek spinātus, virsū fileju, uz kuras uzliek siera sviesta šķēli. Pasniedz, kad sviests sācis kust.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Gurķi korejiešu gaumē

Gurķi korejiešu gaumē

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas