Jaunlopa fileja ar rokforas sieru

Sastāvdaļas

  • Jaunlopa fileja 200 g
  • Sviests (istabas temperatūrā) 75 g
  • Rokforas siers 50 g
  • Ķiploks 2 daiviņas
  • Pētersīļu zaļumi
  • Svaigi spināti 150 g

Pagatavošana

1 min.
  1. 3 Fileju apkaisa ar sāli, pipariem, aprasina ar olīveļļu un grilē vidēji gatavu.
  2. 3 Mīkstā sviestā iemaisa rupji kapātus pētersīļus, sadrupinātu sieru un kapātu ķiploku. Tad izveido siera sviesta "desu", pēc izmēra atbilstošu filejas lielumam, uzliek uz plēves un satin, ieliek ledusskapī.
  3. 3 Uz pannas viegli apcep spinātus, pievienojot ķiploku, sāli un piparus. Uz šķīvja kaudzītē liek spinātus, virsū fileju, uz kuras uzliek siera sviesta šķēli. Pasniedz, kad sviests sācis kust.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi