Gaisīgie bifšteki

Sastāvdaļas

  • 500 g cūkgaļas filejas
  • Sāls
  • Pipari
  • Majonēze
  • Eļļa
  • Sīpoli

Pagatavošana

1 min.
  1. Gaļu sagriež 1,5-2 cm biezās šķēlēs, izklopē, apkaisa ar sāli un pipariem un no abām pusēm bagātīgi apziež ar majonēzi. Liek traukā kārtām ar sīpolu ripām. Tur 2 stundas aukstumā. Tad apcep no abām pusēm brūnus. Pasniedz ar katupeļiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi