Zandarts ar marinētiem pipariem un kartupelu plāceņa

Sastāvdaļas

  • Zandarta fileja ar ādu
  • Kartupeļi 1 liels
  • Sarkanie pipari 1 gab
  • Saspiestas ķiploku daiviņas 2 gab
  • Zaļumos marinētas olīvas 1 sauja
  • Lociņi, pētersīļi
  • Sāls, pipari

Pagatavošana

1 min.
  1. 3 Uzliec piparus uz pannas un cep krāsnī, kamēr sāk lobīties nost miza. Ieliec piparus plastmasas maisiņā, lai no tiem izdalās sula, kuru pēc tam var lietot piparu marinēšanai. Kad atdzisuši, notīri mizu un izņem sēklas, saplēs lielos gabalos, pārlej pāri sulu, pārkaisi rupji kapātus pētersīļus un lociņus, sāli un piparus.
  2. 3 Sarīvē kartupeli, pievieno sāli, piparus un kapātus pētersīļus, cep pankūku, kamēr tā ir zeltaini brūna.
  3. 3 Uzkarsē pannu un cep zandartu, uzliec uz kartupeļu pankūkas, pāri zandartam liec marinētos piparus, apber ar lociņiem un olīvām.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi