Mencas fileja ar kartupeliem un kaperu mērci

Sastāvdaļas

  • Mencas fileja ar ādu 1 gab
  • Ar mizu vārīti kartupeļi 3 gab
  • Kaperi 1 ēd. kar
  • Pētersīļi 2 zariņi
  • Sviests 60 g
  • Citrona sula 1 gab
  • Olīveļļa cepšanai
  • Sāls
  • Pipari

Pagatavošana

1 min.
  1. 3 Kartupeļus nomizo, sagriez 1 cm lielos kubos. Uzkarsē pannu ar eļļu un apbrūnini kartupeļus zeltaini brūnus.
  2. 3 Mencu pārkaisi ar sāli, pipariem un apviļā miltos. Cep uz sakarsētas pannas, līdz gatava.
  3. 3 Mērcei pannā karsē sviestu, līdz tas sāk kļūt brūns, pievieno rupji kapātus pētersīļus, sāli, citrona sulu.
  4. 3 Apceptajiem kartupeļiem pievieno kaperus, liec uz šķīvja. Pāri kārto mencas fileju. To pārlej ar pētersīļu mērci.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi