Mango arsaldējumu

Sastāvdaļas

  • Gatavs mango 1 gab
  • Sviests, ļoti mīksts 80 g
  • Cukurs 80 g
  • Ola, saputota 1 gab
  • Mandeļu pulveris 50 g
  • (mandeles var samalt kafijas dzirnaviņās)
  • Milti 30 g
  • Piens 1 ēd. kar
  • Kalvadoss (ābolu degvīns) 25 g
  • Kārtainā mīkla, izrullēta 10 cm diametrā
  • Izkausēts sviests 25 g
  • Pūdercukurs (pārkaisīšanai)

Pagatavošana

1 min.
  1. 3 Mango sagriez plānās vienāda biezuma šķēlēs.
  2. 3 Mīksto sviestu saputo ar cukuru, pievieno olu, mandeļu pulveri, miltus, pienu, kalvadosu un mīca, līdz iegūst viendabīgu mīklu.
  3. 3 Uz pannas ar pergamentu uzklāj kārtainās mīklas ripu, ko pārsmērē ar mandeļu maisījumu. Noformē ar mango šķēlēm. Tās pārsmērē ar sviestu.
  4. 3 Cep krāsnī, kamēr brūns.
  5. 3 Pasniedz ar saldējumu, ko pārkaisi ar pūdercukuru.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi