Saldais krēmas un ķirbju kārtojums ar putukrējumu 2

Sastāvdaļas

  • Šokolādes krēmam
  • Salds krējums 150 g
  • Kakao vai šokolāde 15 g
  • Piens 50 g
  • Cukurs 30 g
  • Želatīns 5 g
  • Ūdens 30 g
  • Ķirbju masai
  • Ķirbji 400 g
  • Cukurs 80 g
  • Kanēlis, malts tējk. gals
  • Citrons 1 gb
  • Auzu pārslas 100 g
  • Saulespuķu sēkliņas, lobītas 50 g
  • Lazdu rieksti, tīrīti 50 g
  • Sviests 30 g
  • Salds krējums 150 g
  • Vaniļas cukurs 3 g
  • Cukurs 15 g
  • Dzērvenes 100 g

Pagatavošana

1 min.
  1. Gatavo šokolādes krēmu
  2. 3 Želatīnu uzbriedina aukstā ūdenī.
  3. 3 Pienu uzvāra, pievieno cukuru, sajauktu ar kakao pulveri vai šokolādi, un izmaisa.
  4. 3 Karstam kakao pienam pievieno uzbriedinātu želatīnu, izkausē un atdzesē līdz 200 C.
  5. 3 Putukrējumu saputo.
  6. 3 Saputotam putukrējumam pievieno kakao pienu, ātri samaisa un salej platās stikla glāzēs vai saldēdiena trauciņos, sarecina aukstumā.
  7. Pagatavo ķirbju masu
  8. 3 Ķirbi notīra, sagriež gabaliņos, liek katliņā, pievieno cukuru, citrona sulu, kanēli un lēni sautē līdz gatavībai, tā, lai ķirbju gabaliņi ir mīksti, bet nav pilnīgi izjukuši. Atdzesē.
  9. 3 Atdzesēto ķirbju masu kārto saldēdiena trauciņā virs šokolādes krēma.
  10. 3 Virs ķirbju masas liek vaniļas putukrējuma kārtiņu, ko pārkaisa ar apcepinātām, atdzesētām auzu pārslām ar riekstiem un sēkliņām.
  11. 3 Šokolādes krēma un ķirbju kārtojumam virsū liek putukrējumu un dzērvenes.

Komentāri

Rudite 2016. gada 10. oktobris 11:11
Kaa var atdzeseet lidz 200C

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi