Alū sautēta karpa

Sastāvdaļas

  • Sviests
  • Sīpoli
  • Milti
  • Alus
  • Medu
  • Garšvielas ( sāls, pipari, krustnagliņas)
  • Karpa
  • Citronskābe vai etiķis

Pagatavošana

1 min.
  1. Katliņā izkausē sviestu, pieliek smalki sagrieztus sīpolus un apcep, pieliek miltus, visu vēlreiz apcep gaiši brūnu, pielej alu, uzvēra un pieliek medu, garšvielas un gabalos sadalītu zivi bez asakām.
  2. Sautē apmērm 10 minūtes.
  3. Īsi pirms pasniegšanas mērcei p[ievieno citronskābi vai etiķi.
  4. Šādi pagatavotu karptu pasniedz dziļākos traukos kopā ar kartupeļiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi