Pupiņu pākstis ar kabačiem

Sastāvdaļas

  • 200 g pupiņu pākstis
  • 300 g kabaču
  • 50 g sviesta
  • Pusgl. piena
  • 2 ēd.k. kviešu miltu
  • Cukurs
  • Sāls pēc garšas
  • 1 ēd.k. sagrieztu bazilika lapiņas

Pagatavošana

1 min.
  1. Jaunās pupiņu pākstis nomazgā, tām novelk šuvi un sagriež gabaliņos, vāra, vārīšanas beigās pievieno sāli.
  2. Notīrītus kabačus sagriež sīkos gabaliņos, sautē, sviestā, līdz tie gatavi, pievieno sāli un garšvielas.
  3. Samaisa ar pupiņu pākstīm, aplej ar piena mērci, pievieno sāli, cukuru un garšvielas.
  4. Pirms ēšanas pievieno sviestu un pārkaisītu bazilika lapiņām.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi