Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Salāti Nēģu rasols

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 210 g nomērcētas siļķes
  • 200 g vārītas liellopu gaļas
  • 1 vārīts kartupelis
  • 150 g konservēto zaļo zirnīšu
  • 1 ābols
  • 3 cieti vārītas olas
  • 100 g ceptu nēģu
  • 200 g skāba krējuma
  • 20 g sinepju
  • 200 g marinētu gurķu
  • Zaļumi, sāls
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

15 min.
  1. Nomērcētu siļķi, vārītu gaļu, vārītus kartupeļus, nomizotus gurķus un ābolus un nēģus sagriež sīkos kubikos, pieliek zaļos zirnīšus un sajauc ar skābu krējumu, kas sajaukts ar sāli un sinepēm. Tad liek salātu traukā, rotā ar olu ceturtdaļām un zaļumiem.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Gatavs 10 minūtēs: Saldais kārtojums "Švarcvaldes ķiršu kūka"

Gatavs 10 minūtēs: Saldais kārtojums "Švarcvaldes ķiršu kūka"

Salāti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas