Garneļu galerts

Garneļu galerts
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

  • 300 g garneļu
  • 500 g buljona
  • Želatīns
  • Citrons
  • Zaļumi pēc izvēles, ja vēlas

Pagatavošana

180 min.
  1. Truciņā kurā veidos galertu apakšā ieliek šķēlīti citrona.
  2. Notīrītas vārītas garneles saliek trauciņos, pievieno pusi olas un, pēc izvēles, zaļumus.

  3. Pārlej visu ar atdzesētu gaļas vai zivju buljonu, kam pievienots želatīns.
    Pēc tam liek ledusskapī, lai sastingsts.

    Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi