Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Stavridas gulašs

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 kg zivju
  • Gl. zivju buljona
  • 2 ēd.k. eļļas
  • 1 -2 sīpoli
  • 2 ēd.k. tomātu pastas
  • Ēd.k. skāba krējuma
  • 2 pipargraudi
  • Lauru lapa
  • Sāls
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Sagatavo stavridas fileju sagriež nelielos gabaliņos un apcep, līdz izveidojās zeltaina garoziņa.
  2. Tad saliek traukā un pārlej ar karstu zivju buljonu.
  3. Pievieno ar sīpoliem saceptu tomātu pastu, garšvielas, visu samaisa un sautē 20 - 30 minūtes.
  4. 5 minūtes pirms pasniegšanas beigām pievieno krējumu.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Ceptu kabaču kārtojums ar marinētiem sīpoliem un ķiploku mērci

Ceptu kabaču kārtojums ar marinētiem sīpoliem un ķiploku mērci

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas