Stavridas gulašs

Sastāvdaļas

  • 1 kg zivju
  • Gl. zivju buljona
  • 2 ēd.k. eļļas
  • 1 -2 sīpoli
  • 2 ēd.k. tomātu pastas
  • Ēd.k. skāba krējuma
  • 2 pipargraudi
  • Lauru lapas
  • Sāls

Pagatavošana

1 min.
  1. Sagatavo stavridas fileju sagriež nelielos gabaliņos un apcep, līdz izveidojās zeltaina garoziņa.
  2. Tad saliek traukā un pārlej ar karstu zivju buljonu.
  3. Pievieno ar sīpoliem saceptu tomātu pastu, garšvielas, visu samaisa un sautē 20 - 30 minūtes.
  4. 5 minūtes pirms pasniegšanas beigām pievieno krējumu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi