Stavridu šnicele

Sastāvdaļas

  • 500 g zivs
  • 2 sīpoli
  • 3 ēd.k. piena
  • 1 ola
  • 3 ēd.k. eļļas
  • 5 ēd.k. rīvmaizes
  • Pētersīļu zaļumi
  • Sāls pēc garšas

Pagatavošana

1 min.
  1. Stavridas fileju samaļ kopā ar sīpoliem un pētersīļiem, pievieno sāli, piparus, labi samaisa, tad veido ovālas formas šniceles.
  2. Tās apmērcē ar pienu sakultā olā, apviļā rīvmaizē un pannā cep gatavas.
  3. Lai šnicele būtu suligāka, tās uz dažām minūtēm ieliek karstā cepeškrāsnī.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi