Zivju salāti ar āboliem

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 300 g saldētās stavridas fileju
  • 2 ēd.k. miltu
  • 1 sīpols
  • ½ gl. skāba krējuma
  • Eļļa
  • Ēd.k. etiķa
  • Sāls
  • Cukurs
  • Malti melnie pipari pēc garšas

Pagatavošana

1 min.
  1. Zivis apviļā miltos, apcep, atdzesē, sagriež sīkos gabaliņos, apslacina ar etiķi un iztur 20-30 minūtes.
  2. Tad pievieno sasmalcinātus sīpolus, kubiņos sagrieztus ābolus, pieber cukuru, piparus, sāli, pievieno krējumu, visu labi samaisa.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Salāti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi