Konservēts tuncis ar kartupeļiem krējuma mērcē

Sastāvdaļas

  • 1 kg kartupeļu
  • 200 g krējuma
  • 1 ēd.k. miltu
  • 2 kārbiņas dabīgā tuņča konservu
  • 100 g rīvēta siera
  • 2 vārītas olas
  • Taukvielas

Pagatavošana

35 min.
  1. Kartupeļus nomizojam, sagriežam stienīšos un izcepam.
  2. Cepšanas traukā liekam vidū zivju konservus, apkārt ceptos kratupeļus, virsū vārītas olas gabaliņus, visu pārlejam ar krējuma mērci, pārkaisa ar rīvētu sieru, apslacina ar eļļu. Cepam 180 grādos apmēram 15-20 minūtes.
  3. Mērces pagatavošana:
  4. Krējumu kopā ar šķidrumu no zivju konserviem liek uz uguns. Kad sāk vārīties, pievienojam miltus, vēl pavāra 1-2 minūtēm, pieber sāli un samaisa.
  5. P.S. tuņča vietā var likt arī stavridu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi