Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Konservēts tuncis ar kartupeļiem krējuma mērcē

Konservēts tuncis ar kartupeļiem krējuma mērcē

FOTO: Gita Murniece-Taurina

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 kg kartupeļu
  • 200 g krējuma
  • 1 ēd.k. miltu
  • 2 kārbiņas dabīgā tuņča konservu
  • 100 g rīvēta siera
  • 2 vārītas olas
  • Taukvielas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

35 min.
  1. Kartupeļus nomizojam, sagriežam stienīšos un izcepam.
  2. Cepšanas traukā liekam vidū zivju konservus, apkārt ceptos kratupeļus, virsū vārītas olas gabaliņus, visu pārlejam ar krējuma mērci, pārkaisa ar rīvētu sieru, apslacina ar eļļu. Cepam 180 grādos apmēram 15-20 minūtes.
  3. Mērces pagatavošana:
  4. Krējumu kopā ar šķidrumu no zivju konserviem liek uz uguns. Kad sāk vārīties, pievienojam miltus, vēl pavāra 1-2 minūtēm, pieber sāli un samaisa.
  5. P.S. tuņča vietā var likt arī stavridu.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Ekonomiskās kotletes

Ekonomiskās kotletes

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas