Zivju salāti ar brinzu

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 0.5 kg zivs filejas
  • 1 ābols
  • 1 citrons
  • 0.5 glāze sarīvētas brinzas
  • 1 sīpols
  • 1 sālīts gurķis
  • 0.5 glāzes krējuma
  • 1 ēdamkarote kapātu zaļumu
  • Sāls
  • Cukurs
  • Pipari

Pagatavošana

1 min.
  1. Zivi izvāra, sagriež gabaliņos un kārto traukā. Ābolu sagriež kubiņos, sīpolu sakapā, gurķi nomizo un sarīvē uz sakņu rīves. Visu sajauc ar krējumu, citrona sulu, sāli, pipariem un cukuru un pārlej zivij. Pirms pasniegšanas pārkaisa ar brinzu un zaļumiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Salāti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi