Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Salāti Zivju salāti ar brinzu

Kolekcijas: Veģetārās
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 0.5 kg zivs filejas
  • 1 ābols
  • 1 citrons
  • 0.5 glāze sarīvētas brinzas
  • 1 sīpols
  • 1 sālīts gurķis
  • 0.5 glāzes krējuma
  • 1 ēdamkarote kapātu zaļumu
  • Sāls
  • Cukurs
  • Pipari
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Zivi izvāra, sagriež gabaliņos un kārto traukā. Ābolu sagriež kubiņos, sīpolu sakapā, gurķi nomizo un sarīvē uz sakņu rīves. Visu sajauc ar krējumu, citrona sulu, sāli, pipariem un cukuru un pārlej zivij. Pirms pasniegšanas pārkaisa ar brinzu un zaļumiem.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Ceptu kabaču kārtojums ar marinētiem sīpoliem un ķiploku mērci

Ceptu kabaču kārtojums ar marinētiem sīpoliem un ķiploku mērci

Salāti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas