Rīsu deserts ar augļiem

Sastāvdaļas

  • 250 g gargraudu rīsu
  • 1.6 l piena
  • 160 g cukura
  • 1 -2 pilītes vaniļas esences
  • Svaigus vai konservētus bumbierus, persikus, aprikozes ( svaigus pasautēt)
  • 50 ml saldā krējuma
  • 25 g pūdercukura ( saldo krējumu ar pūdercukuru saputo)

Pagatavošana

1 min.
  1. Pienām pielieciet sāli un uzvāriet, saberiet rīsus un uz ļoti mazas uguns vāriet maisot, kamēr rīsi kļūst pilnīgi mīksti ( ap 1 stundu).
  2. Masai jābūt biezai un vienveidīgai.
  3. Pēc garšas pielieciet cukuru un vaniļu.
  4. Salieciet sagatavoto masu deserta trauciņos vai formās un atdzesējiet ledusskapī.
  5. Atdzesētu masu izrotā ar augļiem un ar pūdercukuru saputotu saldo krējumu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi