Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Vista gaļa ar apelsīniem

2006. gada 17. maijs
Foto: Gita Murniece-Taurina
Pagatavošana
1 min
1. Izvārīt rīsus.
2. Nolobiet apelsīnus un sagriež šķēlēs.
3. 10 minūtes pavāriet.
4. Fraņču uzlējumu sajauciet ar pusi apelsīnu sulas.
5. Ielejiet uzlējumu rīsos un salieciet visu to traukā.
6. Izrotājiet ar apelsīnu šķēlēm un ar pusi sagrieztu mandeļu.
7. Sajauciet majonēzi ar atlikušo apelsīnu sulu un balto vīnu.
8. Salieciet gabaliņos sagrieztu vistas gaļu, sēnes un papriku.
9. Šo vistas maisījumu uzlieciet uz rīsiem un izrotājiet ar atlikušajām mandelēm un pētersīļiem.
Uz augšu