Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Vista gaļa ar apelsīniem

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 250 g gargraudu rīsu
  • 2 apelsīni
  • 3 tējk. fraņču salātu uzlējumu
  • 30 g sagrieztu grauzdētu mandeļu
  • 100 ml majonēzes
  • 3 ēd.k. baltā vīna
  • 750 g ceptas vistas gaļu
  • 60 g šampinjonu
  • 90 g zaļās paprikas
  • Sāls
  • Pipari
  • Sasmalcinātu pētersīļu
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Izvārīt rīsus.
  2. Nolobiet apelsīnus un sagriež šķēlēs.
  3. 10 minūtes pavāriet.
  4. Fraņču uzlējumu sajauciet ar pusi apelsīnu sulas.
  5. Ielejiet uzlējumu rīsos un salieciet visu to traukā.
  6. Izrotājiet ar apelsīnu šķēlēm un ar pusi sagrieztu mandeļu.
  7. Sajauciet majonēzi ar atlikušo apelsīnu sulu un balto vīnu.
  8. Salieciet gabaliņos sagrieztu vistas gaļu, sēnes un papriku.
  9. Šo vistas maisījumu uzlieciet uz rīsiem un izrotājiet ar atlikušajām mandelēm un pētersīļiem.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Skudru pūznis

Skudru pūznis

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas