Vista gaļa ar apelsīniem

Sastāvdaļas

  • 250 g gargraudu rīsu
  • 2 apelsīni
  • 3 tējk. fraņču salātu uzlējumu
  • 30 g sagrieztu grauzdētu mandeļu
  • 100 ml majonēzes
  • 3 ēd.k. baltā vīna
  • 750 g ceptas vistas gaļu
  • 60 g šampinjonu
  • 90 g zaļās paprikas
  • Sāls
  • Pipari
  • Sasmalcinātu pētersīļu

Pagatavošana

1 min.
  1. Izvārīt rīsus.
  2. Nolobiet apelsīnus un sagriež šķēlēs.
  3. 10 minūtes pavāriet.
  4. Fraņču uzlējumu sajauciet ar pusi apelsīnu sulas.
  5. Ielejiet uzlējumu rīsos un salieciet visu to traukā.
  6. Izrotājiet ar apelsīnu šķēlēm un ar pusi sagrieztu mandeļu.
  7. Sajauciet majonēzi ar atlikušo apelsīnu sulu un balto vīnu.
  8. Salieciet gabaliņos sagrieztu vistas gaļu, sēnes un papriku.
  9. Šo vistas maisījumu uzlieciet uz rīsiem un izrotājiet ar atlikušajām mandelēm un pētersīļiem.

Komentāri

garāmejot 2016. gada 8. oktobris 08:24
10 min pavārīt?ko vārīt,udenī?cik liela daudzuma varīt?ar vai bez sals.Murgs kkads.
sveiki 2016. gada 15. augusts 13:15
Kas ir franču salātu uzlējums?

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi