Teļa gaļas rulete ar mēli un aknām

Sastāvdaļas

  • 300 g teļa gaļas
  • 200 g cūkas gaļas
  • 1 cūkas mēle
  • 200 g liellopu aknu
  • 2 olas
  • 100 g piena
  • 1 sīpols
  • 1 burkāns
  • 50 g baltmaizes
  • Rīvmaize
  • 1 buntīte diļļu
  • Sāls
  • Ķimenes
  • Pipari
  • Eļļa

Pagatavošana

1 min.
  1. Mēli izvāra ar garšvielām, iemērc aukstā ūdenī, tūlīt novelk ādu un sagriež kubiņos. Aknas sagriež mazos gabaliņos un apcep. Teļa un cūkas gaļu samaļ, piejauc pienā izmērcētu baltmaizi un vēlreiz samaļ. Pielej atlikušo pienu, pieliek olas, sakapātu sīpolu,piparus, sāli, ķimenes un saputo. Masu samaisa ar aknu gabaliņiem, mēles kubiņiem, sakapātām dillēm, veido kukulīša formu, liek uz ietaukotas plāts un cep 200 grādu temperatūrā 40-50 minūtes. Pasniedz sagrieztu šķēlēs.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi