Sākums > Receptes > Uzkodas

Teļa gaļas rulete ar mēli un aknām

2006. gada 17. maijs
Foto: Ina Fominova
Pagatavošana
1 min
1. Mēli izvāra ar garšvielām, iemērc aukstā ūdenī, tūlīt novelk ādu un sagriež kubiņos. Aknas sagriež mazos gabaliņos un apcep. Teļa un cūkas gaļu samaļ, piejauc pienā izmērcētu baltmaizi un vēlreiz samaļ. Pielej atlikušo pienu, pieliek olas, sakapātu sīpolu,piparus, sāli, ķimenes un saputo. Masu samaisa ar aknu gabaliņiem, mēles kubiņiem, sakapātām dillēm, veido kukulīša formu, liek uz ietaukotas plāts un cep 200 grādu temperatūrā 40-50 minūtes. Pasniedz sagrieztu šķēlēs.
Uz augšu