Pīle ar apelsīniem un mandeļu rīsiem

Sastāvdaļas

  • 250 g gargraudu rīsu
  • 250 g ceptas pīles
  • 1 tējk. sāls
  • 1 tējk. žāvētu zaļumu
  • 1 tējk. kukurūzas eļļas
  • 1 vidējs sīpols
  • 1 tējk. ciberzāļu
  • 550 ml ūdens
  • Sāls
  • Pipari
  • 1 rīvēta apelsīnu miziņa
  • 2 apelsīni
  • 60 g sasmalcinātu mandeļu
  • 1 tējk. svaigu sasmalcinātu ķiploku loku

Pagatavošana

1 min.
  1. Lielā pannā sakarsējiet eļļu.
  2. Salieciet sasmalcinātu sīpolu, rīsus, ciberzāli un cepiet 1 minūti.
  3. Tad ielejiet ūdeni, ieberiet rīvētu apelsīnu miziņu un maisot uzvāriet, samazinot uguni vēl 10 minūtes pavāriet.
  4. Salieciet sagrieztus pīles gabaliņus un pavāriet vēl 5 minūtes, kamēr rīsi sasūks ūdeni un kļūst mīksti.
  5. Rīsos salieciet apelsīnu šķēles, nedaudz uzgrauzdē tās mandeles, ķiploku un saberiet visu šķīvī.
  6. Pasniedziet karstu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi