Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Pīle ar apelsīniem un mandeļu rīsiem

2006. gada 17. maijs
Foto: Gita Murniece-Taurina
Pagatavošana
1 min
1. Lielā pannā sakarsējiet eļļu.
2. Salieciet sasmalcinātu sīpolu, rīsus, ciberzāli un cepiet 1 minūti.
3. Tad ielejiet ūdeni, ieberiet rīvētu apelsīnu miziņu un maisot uzvāriet, samazinot uguni vēl 10 minūtes pavāriet.
4. Salieciet sagrieztus pīles gabaliņus un pavāriet vēl 5 minūtes, kamēr rīsi sasūks ūdeni un kļūst mīksti.
5. Rīsos salieciet apelsīnu šķēles, nedaudz uzgrauzdē tās mandeles, ķiploku un saberiet visu šķīvī.
6. Pasniedziet karstu.
Uz augšu