Aknu pastēte paprikā

Sastāvdaļas

  • 500 g paprikas
  • 500 g liellopu aknu
  • 200 g sīpolu
  • Dilles
  • Pētersīļi
  • ¼ tējkarotes malta muskatrieksta
  • Sāls
  • Pipari

Pagatavošana

1 min.
  1. Aknas samaļ gaļas mašīnā kopā ar sīpoliem. Masai pievieno sakapātus zaļumus, sāli, piparus un muskatriekstu. Piparus pārgriež gareniski uz pusēm, izņem sēklas un pilda ar sagatavoto maisījumu. Kārto uz plāts uz cep cepeškrāsnī 200 grādu temperatūrā 20-30 minūtes. Pasniedzot dekorē ar zaļumu zariņiem.

Komentāri

Linda 2010. gada 22. aprīlis 20:20
izmēģināju recepti, kaut cepu visas 25 min - pastēta bija jau pārgatava un atsulojusies, bet paprika vēl cieta. varbūt vajag pirms tam novārīt vai noplaucēt karstā ūdenī...

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi