Siera un augļu salāti

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 120 g gargraudu rīsu
  • 190 g graudaina biezpiena
  • 60 g sāļa fermenta siera
  • 120 g zaļo vīnogu
  • 1 zaļš ābols
  • 3 tējk. citronu sulas

Pagatavošana

1 min.
  1. Sieru un ābolu sagriež kubiņos, vīnogas pārgriež uz pusēm un izņemiet sēkliņas.
  2. Saskaņā ar instrukciju novāriet rīsus un tos atdzesējiet.
  3. Atdzesētos rīsus iejauciet atlikušos produktos.
  4. Pasniedz galdā nelielos trauciņos.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Salāti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi