Gaļas salāti ar granātāboliem

Sastāvdaļas

  • 200 g vārītas liellopu gaļas
  • 3 burkāni
  • 2 olas
  • Valrieksti
  • 1 granātābols
  • Valrieksti
  • Majonēze

Pagatavošana

1 min.
  1. Gaļu sagriež salmiņos, burkānus un olas sarīvē uz sakņu rīves, riekstus samaļ, no granātābola izlupina daļu sēkliņu, no pārējās daļas izspiež sulu. Traukā kārto - gaļu, burkānus, olas, riekstus, granātu sēkliņas. Katru kārtu viegli pārsmērē ar majonēzi un aplaista ar granātābolu sulu. Ļauj vēsumā ievilkties.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Salāti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi