Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Soļanka

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 500 g liellopu gaļas
  • Gurķi marinēti (vai sālīti)
  • 6 -7 sīpoli
  • 5 burkāni
  • 1 pudele kečupa
  • Ķiploks
  • Dilles, lociņi
  • Miltigaršvielas pēc patikas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Pirmo uz pannas apcep gaļu smuki brūnu, tad liek klāt sīpolus - sacep, vēlāk burkānus – sacep, pēdējos sacepina ar visu iepriekš minēto kopā gurķus, tad pieliek kečupu, atkal apcepina, pēdējos liek nedaudz miltu, kas ir ietumēšanai, samaisa, sacepina(visa padarīšana līdz šim brīdim notiek pannā, vēlams, dziļajā).
  2. Ņem katlu, ielej nedaudz verdoša ūdens un tajā iegāž pannas saturu, tad no krāna ielej ūdeni uz aci, cik grib biezu un daudz, vāra, lēnā garā maisot, lai miltus nepievelk pie katla dibena.
  3. Kad gaļa mīksta, iespiež ķiplociņu un uzber dilles ar lociņiem. Tad samaisa un izslēdz gāzi, ļauj ķiplociņam ievilkties pāris minūtes un ēd ar krējumu un baltmaizi.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Skudru pūznis

Skudru pūznis

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas