Soļanka

Sastāvdaļas

  • 500 g liellopu gaļas
  • Gurķi marinēti (vai sālīti)
  • 6 -7 sīpoli
  • 5 burkāni
  • 1 pudele kečupa
  • Ķiploks
  • Dilles, lociņi
  • Miltigaršvielas pēc patikas

Pagatavošana

60 min.
  1. Pirmo uz pannas apcep gaļu smuki brūnu, tad liek klāt sīpolus - sacep, vēlāk burkānus – sacep, pēdējos sacepina ar visu iepriekš minēto kopā gurķus, tad pieliek kečupu, atkal apcepina, pēdējos liek nedaudz miltu, kas ir ietumēšanai, samaisa, sacepina(visa padarīšana līdz šim brīdim notiek pannā, vēlams, dziļajā).
  2. Ņem katlu, ielej nedaudz verdoša ūdens un tajā iegāž pannas saturu, tad no krāna ielej ūdeni uz aci, cik grib biezu un daudz, vāra, lēnā garā maisot, lai miltus nepievelk pie katla dibena.
  3. Kad gaļa mīksta, iespiež ķiplociņu un uzber dilles ar lociņiem. Tad samaisa un izslēdz gāzi, ļauj ķiplociņam ievilkties pāris minūtes un ēd ar krējumu un baltmaizi.

Komentāri

Agris lapsa 2016. gada 26. aprīlis 11:48
Noteikti pameginasu.
Liga 2015. gada 3. janvāris 19:12
Man pēc šīs receptes sanāca ļoti garda. Un es liku kečupu. Paldies par recepti
Janis 2013. gada 14. decembris 12:54
kechupu nevies soljankai neliek klaat!!!! tikai un vieniigi tomaatu pasta!!!! taa pat arii picaam!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Zupas