Labā pašu gatavotā fanta

Sastāvdaļas

  • 2 sasaldēti apelsīni
  • 1 sasaldēts citrons
  • 500 g cukura
  • 1 ēdamkarote citronskābes
  • 6 l ūdens
  • Ledus

Pagatavošana

1 min.
  1. Apelsīnus un citronu sagriež, izlasa kauliņus un samaļar visām miziņām galas mašīnā. Pieliek citronskābi, cukuru un labi samaisa. Pārlej 6 l vāroša ūdens un liek dzesēties, atdzesētu izkāš. Pasniedz ar ledu

Komentāri

Liene 2012. gada 18. februāris 20:50
biju dom;ajusi, ka ar baltumu sanāk rūgts dzēriens. nedaudz pārrakstījos.
Liene 2012. gada 18. februāris 20:48
Būs jāpamēģina šī. Es gatavoju pēc savas mammas metodes, kurā nav citrona un ir tikai ar nazi nomizota oranžā miziņa (bez jebkāda baltuma). Ar miziņu sanāk rūgts, un mūsmājās tad nevienam īpašī negaršo.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Dzērieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi