Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Rostovas zivju zupa

Kolekcijas: Veģetārās
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 600 g zivju files
  • 600 g kartupeļu
  • 1 sīpos
  • 300 g tomātu
  • 2 edamkarote eļļas
  • 1 lauru lapa
  • 10 melnie pipari
  • 1 pētersīļa sakne
  • 1 selerijas sakne
  • Sāls
  • 2 - 3 ēdamkarotes kapātu zaļumu
  • Krējums
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Zivi sagriež gabaliņos un 30 minūtes vāra vieglā sālsūdenī. Kartupeļlus sagriež kubiņos, sīpolu sakapā, pārlej ar izkāstu zivju buljonu, pieliek selerijas un pētersīļa sakni un vāra 15 minūtes, tad pieliek zivs gabaliņus, tomātu šķēlītes,lauru lapu, piparus un vāra vēl 10 minūtes uz vājas uguns. Beigās izņem pētersīļa un selerijas sakni un pieber zaļumus.
  2. Pasniedz ar skābu krējumu.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Gurķi korejiešu gaumē

Gurķi korejiešu gaumē

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas