Rostovas zivju zupa

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 600 g zivju files
  • 600 g kartupeļu
  • 1 sīpos
  • 300 g tomātu
  • 2 edamkarote eļļas
  • 1 lauru lapa
  • 10 melnie pipari
  • 1 pētersīļa sakne
  • 1 selerijas sakne
  • Sāls
  • 2 - 3 ēdamkarotes kapātu zaļumu
  • Krējums

Pagatavošana

1 min.
  1. Zivi sagriež gabaliņos un 30 minūtes vāra vieglā sālsūdenī. Kartupeļlus sagriež kubiņos, sīpolu sakapā, pārlej ar izkāstu zivju buljonu, pieliek selerijas un pētersīļa sakni un vāra 15 minūtes, tad pieliek zivs gabaliņus, tomātu šķēlītes,lauru lapu, piparus un vāra vēl 10 minūtes uz vājas uguns. Beigās izņem pētersīļa un selerijas sakni un pieber zaļumus.
  2. Pasniedz ar skābu krējumu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Zupas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi