Maigie siteņi

Sastāvdaļas

  • 1 kg liellopu gaļas
  • 2 olas
  • 4 ēdamkarote mannā
  • 0.5 tējkarotes sāls
  • 0.5 tējkarotes sinepju
  • 0.5 tējkarotes piparu
  • 1 ķiploka daiviņa
  • 3 zariņi kinzas
  • Eļļa

Pagatavošana

1 min.
  1. Gaļu sagriež šķērsām audiem, nomazgā un nosusina. Katru gabalu apkaisa no abām pusēm ar mannu un kārtīgi izklopē. Olu sakuļ ar sinepēm un garšvielām, apmērcē katru gabalu no abām pusēm un cep uz pannas sakarsētā eļļā no abām pusēm brūnu. Tad siteņus kārto pīlē, apkaisa ar sakapātu kinzu un ķiploku, pārlej ar ūdeni, lai būtu nosegta 1/3 daļa un sautē uz nelielas uguns 30 minūtes.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi