Torte" upenīte"

Sastāvdaļas

  • 1 gl. kefīra
  • 1 gl. upeņu ievārījuma
  • 1 ēd.k. sodas
  • 2 olas
  • 2.5 gl. miltu

Pagatavošana

1 min.
  1. Samaisa kefīru ar ievārījumu un sodu un atstāj uz 20 minūtēm.
  2. Tad piesit olas, pievieno miltus.
  3. Samīca mīklu, no kuras cep trīs tortes pamatnes - ripas, starp kurām ieziež krēmu.
  4. Krēms:
  5. 1 gl. saldā krējuma saputo ar 1 glāzi cukura.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi