Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Citronu kūka

FOTO: Gita Murniece-Taurina

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 5 olas
  • 1 glāze/s cukura
  • 1 glāze/s kviešu miltu
  • 1/2 glāze/s saldā krējuma ( 35%)
  • 1 citrons
  • Pūdercukurs
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. Olu dzeltenumus saputo ar 1/2 cukura, pievieno rīvēta citrona miziņu un sulu, izsijātus miltus. Ar atlikušo cukuru saputo olu baltumus.
  2. Masā iemaisa saputotu putu krējumu un saputotus olu baltumus. Cepeškrāsni uzsildam līdz 200 grādiem.
  3. Mīklu liek ar taukvielām ieziestā un ar rīvmaizi izkaisītā veidnē un cepeškrāsnī cep 200 grādos 20 minūtes gatavu.
  4. Atdzisušu liek uz lēzena trauka, pārkaisa ar pūdercukuru.

    Lai labi garšo!
    Atdzisušu liek uz lēzena trauka, pārkaisa ar pūdercukuru....

    FOTO: Gita Murniece-Taurina

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Frikadeļu zupa ar zaļajiem zirnīšiem un puķkāpostiem

Frikadeļu zupa ar zaļajiem zirnīšiem un puķkāpostiem

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas