Aukstā zupa ar marinētām bietēm un skābenēm

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 100 g skābeņu no konserviem
  • 1/2 burciņa marinētu biešu ar marinādi (apm. 200-250g)
  • 1 l ūdens
  • 1 tējk. cukura
  • 1-2 olas (vārītas)
  • 1 svaigs gurķis
  • 1 saišķis maurloku (ja nav, var ņemt parastos sīpollokus)
  • 100 g krējuma

Pagatavošana

60 min.
  1. Vārītā, karstā ūdenī ieber skābenes, bietes ar marinādi, vāra, liek atdzesēt.
  2. Atdzesētam maisījumam pievieno ar krējumu saberztas olas dzeltenumu, cukuru.
  3. Pirms pasniegšanas pievieno uz šķīvja sagrieztu gurķi, olu baltumus, krējumu, sagrieztus maurlokus. Pēc vēlēšanas var pievienot sasmalcinātas dilles.

    Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Zupas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi